CEC DODWORTH

Refurbishment project for a Co-Op local store

This project involved the internal and external refurbishment of the Central England Co-Operative store at Dodworth. The works included:

  • Creation of concrete slad for new A/C condenser unit

  • Decoration to street furniture

  • White lining to car park

  • Electrical works to Back of House

  • Relocation of the Bakery and reinstatement

  • Creation of new door opening to Back of House

  • Refurbishment of disabled toilet

  • Creation of new lobby

  • Mechanical and electrical works

  • New lighting to sales area

  • Installation of new flooring throughout and entrance matwell

  • Decoration throughout

  • Installation of new shelving and relocation of chillers

  • Installation of new signage

  • New CCTV

  • New kiosk and cigarette unit


press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5